Pannonhalmi pálinka évszázados múlttal
Hazánknak van egy olyan híres területe, ahol kiváló pálinkák készülnek. Itt található a híres Pannonhalmi Apátság is, tehát egyértelmű, hogy Pannonhalmáról van szó. A Várhegy tövében, immáron egy évszázada készül a Pannonhalmi pálinka, ami mára már világhírre tett szert.
A pálinkafőző mesterek szem előtt tartják, hogy finom nedűt csak kiváló gyümölcsből lehet készíteni. A régi főzőmesterek módszereit ötvözték a mai modern technológiákkal, ezért számít prémium italnak a Pannonhalmi pálinka.
A hagyományos szilva, barack, körte ízek mellett, különlegességekkel is találkozunk. Exkluzívnak számít például a málna vagy a szamóca is. Pannonhalma a gyógynövényeiről is híres. Így a Pálinkárium weboldalán megtaláljuk a tárkony és borsikafűvel ízesített változat is.
Ha vendégségbe megyünk, akkor lepjük meg a házigazdát egy díszdobozba csomagolt fajtával. Aki az édes örömöket és az intenzív ízeket szereti, az ne hagyja ki a mézes kisüsti, illetve az ágyas pálinkákat sem! A Pannonhalmi pálinka a kitűnő szakértelmet tükrözi.