Euróért

A valuta mindenek előtt!

Csicseriborsó a magyar konyhában

Ha valaki életmódváltásba kezdene, akkor az étrend átalakításnak érdekében, érdemes szétnézni a határon túl is. Ugyanis számos olyan alapanyag van, amit ugyan Magyarországon nem termesztenek és állítanak elő, de nálunk is beszerezhető és sokkal egészségesebb az itthoni alternatíváknál.

A csicseriborsó például nagyszerűen helyettesítheti a magas szénhidráttartalmú és nehezen emészthető babot meg lencsét. Előnye, hogy csak negyven százaléka szénhidrát, a többi fehérje, B1- és B6-vitamin, valamint folsav, magnézium, vas és cink. Ugyanúgy készíthető belőle leves, főzelék, köret és saláta is, sőt, lisztjét még süteményekbe is használják.

Itthon legismertebb a csicseriborsó fasírt, ami csupán tojás és néhány fűszer hozzáadásával készül. Amennyiben elkészítené ezt az egészségre jótékony hatással lévő, ugyanakkor rendkívül ízletes ételt, akkor a www.bulkshop.hu weboldalon most 2 kilogrammos kiszerelésben beszerezhető a csicseriborsó, aminek termékleírásában egy remek receptet is talál, így ha házhoz érkezik a csomag, máris nekifoghat az elkészítésének.

Csicseriborsó a magyar konyhában

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás