A tüzes füstölt kolbász nem csak a nevében, az ízében is az
Ön is a régi, hamisítatlan magyar ízek híve? A füstölt kolbász az egyik legkedveltebb hazai étel. Rengeteg módon készülhet, így nem árt tudni, hogy hol lehet igazán kiválót találni. Az adalékanyagokkal készült bolti kolbász íze teljesen más, mint a hagyományos parasztkolbászé. A Tóalmási viszont remek választás, hiszen nagyapáink receptje szerint készült. A vasárnapi reggeli koronája lehet a finom házi kolbász.
Felkutatni a legjobb árut nem egyszerű, de a Tóalmási kolbász nem csak a mintaboltjukban, hanem bizonyos üzletláncoknál állandóan kapható. Érdemes kóstolót tartani ha még nem ismeri, és először csak kisebb adagokat venni. A tüzes füstölt kolbász például nem csak a nevében, hanem az ízében is valóban az. A Tóalmási Húsbolt és Pecsenyés ritkaságszámba megy a hazai piacon.
Igazi, minőségi termékeket vásárolhat tőlük, és már nem csak kolbászféléket, hanem szalonnákat, füstölt húsokat is. Immár több mint húsz éve árusítják és népszerűsítik a hazai húsokat. A technikában újítanak, de az ízvilágban hagyományosat nyújtanak.
Ezért is megéri ellátogatni mintaboltjukba, ahol termékpalettájuk teljes választékával, és valódi ízekkel várják az arra járókat. Ha Önnek fontos a minőség és a hazai termék, ne hagyja ki a Tóalmási Húsbolt és Pecsenyés áruit.