Euróért

A valuta mindenek előtt!

A nyerspezsgő az ital alapja

Italozni főleg a férfiak szoktak és közöttük is az ízlésnek megfelelően megválogatják, hogy melyik a kedvencük. Sokan inkább a sörre esküsznek, mások a borra. A bor mellett, a pezsgő is népszerű, bár azt inkább az ünnepi alkalmakon szokták jobban fogyasztani. A nyerspezsgő egyedisége főleg az íz-világában jelentkezik. Aki kóstolt már ilyen típust, bizonyára emlékezetes maradt az első korty.

A nyerspezsgő, a nevéből adódóan valóban savanykás, karcos, száraz ízt jelent. Tulajdonképpen ez a pezsgő alapanyaga, amit semmilyen más ízfokozóval nem kevertek, tehát nincs cukortartalma. Van, aki így szereti.

A gyártók igyekeznek mindenki ízlésének megfelelni és a francia hagyományokat követve, úgy állítják elő a különböző pezsgőket, hogy más cukorszintet állítanak be. Ezzel a nyerspezsgő elnevezése is változik, száraz, félszáraz és így tovább, egészen az édesig. Ezekkel a szavakkal tisztában vagyunk, ha pezsgőfogyasztásról van szó. Csak olvassuk el a címkén lévő információkat és máris rájövünk, hogy miről is van szó.

A nyerspezsgő az ital alapja

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás